ΚΟΥΣΟΥΡΙ

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ

Οκτωβρίου 15, 2007

ΙΔΟΥ Ο Κ. ΨΑΡΙΑΝΟς!

2 σχόλια:

Τη 9:37 π.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

apapa, giati ton ebales edw mesa to sixameno?
den prokeitai kan na to dw to video, den exw taseis mazoxismou

(ithela na iksera ti se wthise nyxtiatika na deis pragmata pou se kanoyn na frikareis prin koimitheis)

 
Τη 5:13 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τα παίρνω πίσω όσα είπα! Αυτά που είπε ο άνθρωπος για τους ομοφυλόφιλους είναι μικροπράγματα! Το είδα το βίντεο σχεδόν μέχρι το τέλος, λοιπόν:
1. Ο άνθρωπος είπε πως έχει κοινά με τον Θ. Πλεύρη και τον Γεωργιάδη γιατί είναι κι αυτός δωδεκαθεϊστής.
2. Είπε πως η Μαριέττα ήταν καλή γι΄αυτό τη φάγανε.
3. Είπε πως, αν και ήτανε στο Πολυτεχνείο και στη Νομική επι χούντας και μετά στο Χημείο, αηδιάζει με τις μολότωφ και τις κουκούλες. (Υποθέτω οτι τότε πετάγανε λουλούδια στους μπάτσους και φορούσαν φτερά ινδιάνων για να προστατευτούν από τα δακρυγόνα).
4. Και φυσικά, η γνώμη του για το κόμμα με το οποίο βγήκε είναι πως "πρόκειται για 3 άτομα που τσακώνονται σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και εύχονται να ήταν σαλόνι ο θάλαμος για να είχαν περισσότερο χώρο". Με αυτούς έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε!
5. Αυτό είναι επουσιώδες μπροστά στις άλλες μαλακίες του, αλλά θα το πω: η γνώμη του στα θέματα ομοφυλοφίλων (γάμος, υιοθεσία) είναι πως ΑΦΟΥ οι στρέητ τα κάνουν χωρίς να εγγυάται κανένας οτι τα κάνουν σωστά, γιατί να μην τα κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι; Αυτό είναι μια αισχή άποψη! Δεν είναι λογική το -"αφού το κάνω σκατά, κάντο κι εσύ, τίποτα χειρότερο δεν μπορείς να κάνεις". Η λογική είναι "είμαι ίσος και θέλω ίδια δικαιώματα αφού έχω και ίδιες υποχρεώσεις".

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα