ΚΟΥΣΟΥΡΙ

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ

Μαρτίου 13, 2008



Ο δήμαρχος Καισαριανής, όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη της Έμης Λιβανίου (Θου Κύριε!) "πώς αισθάνεται που μπορεί να είναι ο πρώτος Έλληνας δήμαρχος που θα τελέσει πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου" χασκογέλασε και απάντησε "καταρχήν να πω πως είμαι φανατικά ετεροφυλόφιλος"...
Τα συμπεράσματα δικά σας (να τον χαίρεστε το δήμαρχό σας κι εσείς του Συνασπισμού που τον στηρίξατε)
Εγώ του αφιερώνω τη φωτογραφία αυτή που τραβήχτηκε στην παρέλαση ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας στην Ουγγαρία και απαθανατίζει ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που περιμένει τις πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιά αποβράσματα

6 σχόλια:

Τη 4:19 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Κώστας είπε...

Η ερώτηση ήταν εντελώς απαράδεκτη και είχε προφανή σκοπό να τον κάνει να ντραπεί. Δείχνει και πόσο καθυστερημένοι είναι οι δημοσιογράφοι σε αυτή τη χώρα, που αντί να προβάλουν αλλαγές που θα κάνουν την κοινωνία πιο προοδευτική τρομοκρατούν και κοιμίζουν τον κόσμο και τελικά τον στέλνουν όλο και πιο πίσω.

Όσο για την απάντηση του δημάρχου, νομίζω ότι είσαι άδικος.

 
Τη 11:14 π.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

ειμαι αδικος γιατι ακριβως;
σου αρεσε εσενα αυτη η απαντηση;
"να δηλωσω πως ειμαι φανατικα ετεροφυλοφιλος";;;;
δε βλεπω πώς ακριβώς είμαι άδικος, ειλικρινά
άσε που στην προκειμένη περίπτωση, κι ενώ συνήθως οι δημοσιογράφοι κάνουν αυτά που περιγράφεις, η ερώτηση ήταν σαφέσταστη και χωρίς πολλές - πολλές προεκτάσεις: "πως νιώθεις που θα το κάνεις πρώτος εσύ σε όλη τη χώρα"
και ήρθε η άσχετη απάντηση του δημάρχου που εσύ θεωρείς πως αδικώ...
πραγματικά δεν καταλαβαίνω, απλά σέβομαι την άποψή σου

 
Τη 1:35 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Κώστας είπε...

Η άποψη μου βασίζεται σε 2 πράγματα.

Από τη μία το βλέπω συγκριτικά το θέμα. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που να μην αποκλείσει εξαρχής να παντρέψει 2 γυναίκες, ε δε θα πέσουμε να τον φάμε κιόλας.

Δεύτερον, αυτό που είπε δεν είναι και το ιδανικό που θα περίμενα να ακούσω από αυτόν, αλλά δεν είμαι ομοφοβικό, είναι σχόλιο για να μην παρεξηγηθεί ο ίδίος. Και μπορώ να μπω στη θέση του και να νιώσω πώς ενδεχομένως θα νιώθει (αμήχανα) ή τι μπορεί να φοβάται (μην τον λένε πούστη απλά και μόνο επειδή δέχτηκε να κάξει το γάμο). Ωραία η ιδεολογία, ωραίοι οι αγώνες μας, αλλά ένας στρ8 πιθανότατα δεν έχει τη δική μας ενημέρωση ούτε τα δικά μας βιώματα για να έχει και τη στάση που θα θέλαμε.

Με εκτίμηση πάντα :)

Όσο για την ερώτηση της δημοσιογράφου, στην καλύτερη περίπτωση ήταν επιπέδου μεσημεριανάδικου...

 
Τη 2:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger hnioxos είπε...

Οι δημοσιογράφοι αυτό που θέλουν να κάνουν πάντα είναι να δημιουργήσουν σκάνδαλο. Δια αυτού του τρόπου δικαιώνεται η δική τους ύπαρξη, με το να δημιουργήσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο και να τραβήξουν την προσοχή. Βέβαια δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι αυτής της άποψης, αλλά η συγκεκριμένη μάλλον εκεί ανήκει, αν και δεν την ξέρω.
Τώρα όσον αφορά την απάντηση του δημάρχου, εμένα μου φαίνεται μέχρι και χιουμοριστική, αλλά και σε κάθε περίπτωση όχι προσβλητική για τους γκέι. Μην ξεχνάμε ότι είναι δήμαρχος σε μια περιοχή της Αθήνας που τώρα αναπτύσσεται και οι δημότες του είναι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία, οι περισσότεροι από αυτούς αριστεροί από παράδοση. Και γνωρίζουμε όλοι τη στάση που έχει κρατήσει το ΚΚΕ για τους γκέι. Σε αυτό λοιπόν το επίπεδο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί τόσο πολύ η απάντησή του. Εγώ το βρίσκω εξάλλου πάρα πολύ ωραίο ένας ετεροφυλόφιλος και μάλιστα αιρετός, να μπορεί να είναι τόσο ανοιχτόμυαλος και να παίρνει τόσο μεγάλο ρίσκο, που να δέχεται να παντρέψει δύο άτομα του ίδιου φύλλου.

Αυτό που με ανησυχεί, είναι το τι θα πει η Σούζυ, η μητροπολίτισσα

 
Τη 3:21 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

egw pali pragmatika den katalabainw pws to brikate ayto asteio, alla sebomai tin apopsi sas :-)

oso gia tin ekklisia, eidame ti apofasi pire i iera synodos: kathe sxesi ektos thriskeytikou gamou einai porneia!

oute o xristoudolos den tha mporouse na to pei pio skotadistika

kalimera sas :-)

 
Τη 6:39 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger hnioxos είπε...

have a look here: Σήμερα αναφέρθηκα στην ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου http://hnioxos.blogspot.com/2008/03/blog-post_18.html

Καλή σου μέρα κι από μένα

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα