ΚΟΥΣΟΥΡΙ

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ

Ιουλίου 14, 2006

S.O.S.

Ύστερα από τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε το τηλεφωνικό μας κέντρο από τους ευαισθητοποιημένους αναγνώστες μας, αναδημοσιεύουμε εδώ την αγγελία-έκκληση του μικρού πυομένου αίλουρου που συγκίνησε με το δράμα του το πανελλήνιο:

ΝΕΟΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ

Νέος, ετών 32, τρομακτικτής ομορφιάς, οικονομικά αστήριχτος και επαγγελματικά καθιδρωμένος αναζητά νέο έως 42 ετών, γιατρό δερματολόγο με γνώσεις ψυχιατρικής και ωτορυνολαρυγγολογίας για μόνιμη παρακολούθηση. Αν είσαι υπομονετικός και επίμονος, έχεις θέληση και αντοχές, διψάς για γνώση και εμπειρίες, έλα να γνωριστούμε. Μπορώ να σου προσφέρω το δερματολογικό άτλαντα σε ένα σώμα, άπειρες φοβίες, αμφιβολίες και νευρώσεις. Υπόσχομαι να είμαι καλός ακροατής αν προσπαθήσεις να μιλάς όσο πιο δυνατά μπορείς. Μη διστάζεις, έλα να βουτήξουμε μαζί στα άδυτα της φυσιο-ψυχοπαθολογίας.

Αν ενδιαφέρεσε, άφησε μου μήνυμα στη γραμματεία του προνοιακού ιδρύματος "ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΓΜΕΝΟΙ". Θα σου απαντήσω αμέσως με πλήρες ιατρικό ιστορικό.

Πυομένος αίλουρος

Παρακαλούμε, μη στέλνετε μηνύματα και δωρεές για το μικρό αίλουρο στο KOUSOURI καθώς έχουμε τα δικά μας προβλήματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ίδρυμα "ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΓΜΕΝΟΙ".

1 σχόλια:

Τη 5:43 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

sygkinisi
syntoma tha papseis na eisai pyomenos :)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα