ΚΟΥΣΟΥΡΙ

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ

Φεβρουαρίου 28, 2007

G-STRING

έχει σημασία που ο ταξίαρχος φορούσε στρινγκ; το πρόβλημα είναι το εσώρουχο, το χρώμα του ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός του κυρίου που το φορούσε;
ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να είναι εντάξει στα καθήκοντα του ταξιάρχου;
ένας ομοφυλόφιλος ταξίαρχος δεν πρέπει να αναζητά σύντροφο;
ένας ομοφυλόφιλος ταξίαρχος μπορεί να αναζητά σύντροφο στο Διαδίκτυο ή εκτός;
έχει αποδυναμωθεί το στράτευμα τώρα;
είμαστε στο έλεος των Τούρκων;
θα μπούνε οι Αλβανοί στην Ομόνοια;
πρέπει να ανησυχώ γιατρέ μου;
--------------------------------------------
πριν από χρόνια, ο καλός μου φίλος, ομοφυλόφιλος καθηγητής θεολογίας σε γυμνάσιο του Βελγίου, μετατέθηκε δυσμενώς επειδή κάποιος ανακάλυψε φωτογραφία από το προφίλ του στο gaydar και την έκανε φειγ-βολάν στο σχολείο όπου εργαζόταν...
αυτό για να ξεκαθαρίζουμε πάλι τα πράγματα, επειδή μάλλον πολύ χαλαρώσαμε
δεν αλλάζουν και πολλά, ε;
ο κόσμος προοδεύει, ο πλανήτης αργοπεθαίνει, εξηντάρες γεννάνε το παιδί της κόρης τους, δασκάλες κόβουν τις γλώσσες των μαθητών τους, πολιτικοί αγοράζουν ψήφους και ξεπουλάνε δίκες, γιατροί μαζεύουν φακελάκια με το κιλό, εφοριακοί χτίζουν βίλες, δάση καίγονται για να χτιστούν οι βίλες των εφοριακών, ηλικιωμένοι σε ιδρύματα της κακιάς ώρας τρώνε βρώμικο φαγητό, τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποκλείονται από κάθε πρόσβαση στη ζωή, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΝΓΚ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
---------------------------------------------
δε γαμιόμαστε λέω εγώ;

21 σχόλια:

Τη 9:33 π.μ. , Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δε γαμιόμαστε Μητσάκο μου, δεν προλαβαίνουμε γιατί μας γαμάνε άλλοι. Πάντως, αυτή η ιστορία ήρθε και έδεσε με το ποστάκι για τους ομοφυλόφιλους και τη στρατιωτική θητεία στην Κούβα. Αυτό σκέφτηκα όταν την άκουσα. Αλήθεια πια ήταν η αντιμετώπιση του θέματος από τα ΜΜΕ; Γιατί εγώ δεν πρόλαβα να δω. Το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν η δήλωση του προοδευτικού ΠΑΣΟΚ. "Ο συγκεκριμένος στρατιωτικός είχε λάβει μέρος στην εξεταστική επιτροπή για την πτώση του Σινούκ", είπαν οι άνθρωποι. Φοβερό έτσι; Προφανώς μια αδελφή δεν μπορεί να έχει ειδίκευση για τις συνθήκες πτώσης ελικοπτέρων! Αφού ειναι αδελφή δηλαδή -πως να το κάνουμε;
Υ.Γ.: Τώρα να φωνάξω Viva Fidel ή να περιμένω; Γαμώ την Ελλάδα 2007 γαμώ!

 
Τη 10:28 π.μ. , Ο χρήστης Blogger oKataFantasianSas είπε...

Μα δεν καταλαβαίνω, τί άνθρωποι είστε τέλος πάντων, τσίπα δεν έχετε;! Κοτζάμ ταξίαρχος αδερφή, και δεν σας νοιάζει;!

Να δείτε κατάσκοπος θα είναι και τον βάλανε για να ντροπιάσει το Έθνος (όχι την εφημερίδα, το άλλο)!

Γιατί αν ο Ταξίαρχος είναι αδερφή, ο εχθρός θα μας πηδήξει! Όλους!

Αποκλείεται, δεν το πιστεύω! Αδερφές είναι μόνο οι κομμωτές και οι θεατρίνοι! Κι αυτά που νομίζατε για τους υδραυλικούς να τα ξεχάσετε, όπως δήλωσε και ο σύλλογός τους είναι όλοι άντρες!

Και τώρα για πείτε μου, τί έγινε ρε παιδιά με το στρινγκ του Ταξίαρχου; Το έκανε σφεντόνα για να ρίξει το Σινούκ;!

 
Τη 10:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά επειδή δεν έχω TV δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Δηλαδή τι, κάπως δημοσιεύτηκε μια φωτό ενός στρατιωτικού με στρινγκ και; Που είναι το "σκάνδαλο";

ΥΓ. Άσχετο αλλά μου θύμισες τα σχολικά μου χρόνια, που ήθελαν να διώξουν έναν φιλόλογο που δεν έκρυβε οτι ήταν ομοφυλόφιλος ενώ δεν είχαν πρόβλημα με έναν ελεεινο τύπο (γυμναστή) που τον είχαν διώξει από άλλο σχολείο επειδή πήδαγε τα 15χρονα και μόλις ήρθε εκεί πέρασε κι ένα χεράκι τη μισή Β Λυκείου.

 
Τη 11:13 π.μ. , Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τι μαλάκας είμαι! Μου έβαλε τα γυαλιά ο katafantasian (κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί έχω μυωπία και δεν έβλεπα καλά την οθόνη πριν)!
Όντως, εκεί ακριβώς είναι το θέμα -το έγραφε κι ο Μητσάκος, αλλά που να πάρω χαμπάρι εγώ! Οι άντρες πηδάνε και οι αδελφές τον παίρνουν! Άρα, αν ο Ταξίαρχος είναι αδελφή, πως θα ηγηθεί των φουσάτων μας για να πηδήξει τους Τούρκους; Ε; Πως;
Κι άμα πηδήξουν οι Τούρκοι τον Ταξίαρχο, θα πηδήξουν και τους φαντάρους μας αμέσως μετά. Κι άμα πηδήξουν τους φαντάρους, θα πηδήξουν τις μανάδες και τις αδερφές μας (οποιοδήποτε φύλου). Κι άμα καλωσυνηθίσουν να πηδάνε, μπορεί να φτάσουν μέχρι την καινούργια μου γκαραζόπορτα -κι άμα την πηδήξουν κι αυτή ... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ! Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!
Α, ρε Ταξίαρχε τι μου έκανες κι ακόμα το πληρώνω σε δόσεις το Χιουντάι!

 
Τη 11:53 π.μ. , Ο χρήστης Blogger oKataFantasianSas είπε...

Αχ φωτιές που μας άναψε το βρακί του Ταξίαρχου!!

 
Τη 12:52 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ, που έκανε και πρόταση στη Βουλή για την αναγνώριση της συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, αυτό το ΠΑΣΟΚ το κάνει θέμα...
ούτε εγώ είδα πολλά mb μου, αφού ως γνωστόν η σχέση μου με τα ΜΜΕ πάει από το κακό στο χειρότερο, είδα 5 λεπτά και μου έφτανε, δεν χρειάζεται καν να δω παραπάνω για να καταλάβω την αντιμετώπιση
για ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να είναι θέμα
αλλά έχει πέσει ξεραϊλα από σκάνδαλα, έπρεπε να ασχοληθούν με κάτι πιπεράτο, κόκκινο στην προκειμένη...
κι ένα αστείο στην υπόθεση (που κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστεία): τον Ταξίαρχο υπερασπίζεται ο Κούγιας!!!!!!
μα πείτε μου, εγώ είμαι παρανοϊκός, ή ο γιαλός είναι στραβός;
------------------
έτσι είναι RaZZ, οι αδερφές είναι το πρόβλημα, ο γυμναστής που πηδούσε τα παιδάκια είναι άντρας, δεν ντροπιάζει κανέναν
------------------
και ξανά: δε γαμιόμαστε λέω εγώ;

 
Τη 2:02 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Pastaflora είπε...

κάθε φορά πιστεύω ότι έχουμε πιάσει πάτο και κάθε φορά βλέπω ότι η κατρακύλα συνεχίζεται. το πρόβλημα, μητσάκο μου, είναι ότι κάποια σούργελα θα ξαναψηφίσουν τον συγκεκριμένο καραγκιοζάκο του ΠΑΣΟΚ και με χαρα μάλιστα επειδή είναι μαχητικός και ... λεβέντης. θλίβομαι πραγματικά που ζω σ' αυτή τη χώρα.

 
Τη 3:39 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά. Είναι θέμα της γαμοκοινωνίας μας που αναπτύσει όλο και πιο συντηρητικά ανακλαστικά.

 
Τη 3:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

nai, bre, den einai thema PASOK, apla einai akoma pio geloio ena komma ypotithetai proodeytiko na kanei thema ayto!
apo ti mia anagnwrisi twn dikaiwmatwn twn omofylofilwn kai apo tin alli zitas politiki eythyni gia ti sexoyaliki protimisi kapoioy????
geloio toylaxiston (edw mpainei to PASOK)

 
Τη 5:02 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ στο ότι έχει την ίδια βαρύτητα μια κατάθεση νομοσχεδίου από ένα κόμμα που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων (επιτέλους) και μιας ερώτησης ενός (καραγκιόζη) βουλευτή. Το ότι πέρασε τελικά η ερώτηση οφείλεται στο μπάχαλο που επικρατεί σε αυτό το κόμμα τελευταία.

 
Τη 5:59 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

δεν ειμαι σιγουρος για τη βαρυτητα που λες/
ο καραγκιοζης ειναι βουλευτης του κομματος/
κι εδω ειναι που επρεπε να αντιδρασει το κομμα - μεσω του αρχηγου του λογικα - και να καταδικασει το θέμα και να τον μαζεψει, εγω ετσι το βλεπω.../
οπως ο Καραμανλης οφειλε να μαζεψει (αν οχι να διαγραψει) τον Γιακουματο τοτε/
δεν ξερω που οφειλεται το γεγονος οτι περασε αυτη η ερωτηση, παντως σοβαροτητα δεν δειχνει/
και επαναλαμβανω, δεν εχει να κανει με το ΠΑΣΟΚ το ζήτημα, απλα απο αυτους εμενα προσωπικα μου φαινεται πιο γελοιο (η ΝΔ μας εχει συνηθισει σε καφριλες (Γιακουματος, Ψωμιαδης, Ιωαννιδης, κλπ))

 
Τη 6:01 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger oKataFantasianSas είπε...

Α ο Ταξίαρχος είναι δεξιός;

Και δεν βγήκε ακόμη ο Γιακουμάτος να πει ότι αυτά είναι κακοήθειες κι ότι όλα τα σχεδίασαν οι υδραυλικοί επειδή ξεμπρόστιασε το Μήτσο;!

Βρε Razz (matazz) και Divine (bodyline) κι εσείς παρεξηγήσατε... καθήστε να σας εξηγήσω :

Ο Ταξίαρχος και το ροζ βρακί του απειλούν την περηφάνεια του λαού μας! Μα είναι δυνατόν να έχουμε Ταξίαρχο αδερφή;! Τί είμαστε, πηδιόλες;!

Ο γυμναστής όμως και η αντρίκια φόρμα του μας ανεβάζουν...γιατί είμαστε πηδούκλες! Που στο κάτω κάτω τί έκανε ο Χριστιανός, μεταξύ επικύψεων τους έμαθε και τη ζωή (αλλά εσύ ο μικρός μουσάτος πάντα υπερβολικός ήσανε!). Αφήστε που είμαι σίγουρος ότι αυτές τον παρέσυραν, οι σουρπουίτσες...δεν τα ξέρρρουμε δα τι είναι τα θηλυκά;!! Αυτός άντρας είναι, τί να'κανε δηλ! Να τον πούνε αδερφή μετά;!

Εγώ πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιός και πώς είδε το βρακί του Ταξίαρχου.

Όσο για τον Κούγια...γιατί υπάρχει ακόμη; Το'χω πατήσει χιλιάδες φορές αυτό το κουμπί, γιατί δεν εξαφανίζεται επιτέλους;!!

 
Τη 6:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger oKataFantasianSas είπε...

Ένα ένα μου τα λέτε...σοβαρά μιλάτε ότι έγινε ερώτηση στη Βουλή για το θέμα;

Αρχικά νόμισα ότι σε καμιά φυλλάδα θα το είπε ο καραγκιόζης. Στη Βουλή;!! Αυτό είναι σοβαρό.

Δηλ. ποιά ήταν η ερώτηση; Δεν βρίσκω τίποτα στον Flash ούτε στην ΕΡΤ. Δεν έχω καταλάβει τί έγινε η αλήθεια είναι.

 
Τη 9:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Betty είπε...

Για τον Κούγια διάβασα σήμερα στην εφημερίδα και κάτι άλλο. Ότι στη δίκη του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη της φονικής νταλίκας που αποκεφάλισε στα Τέμπη τα 15χρονα, απευθυνόμενος στους χαροκαμένους γονείς που αγωνιούσαν για την απονομή δικαιοσύνης και την απόδοση ευθυνών, είπε: "Σκάστε ηλίθιοι!". Και αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που εμποδίζει έναν άνθρωπο να επιτεθεί ακόμα και όταν θίγονται τα ιερά του.


Χρήσιμη η παραπομπή σου στο Βέλγιο divine. Γιατί εμείς που βασανιζόμαστε ακόμα από συμπλέγματα κατωτερότητας απέναντι στους "πολιτισμένους" Ευρωπαίους (βλακωδώς) θεωρούσαμε ότι αυτά τα καφριλίκια μόνο εις την ημεδαπήν ελάμβαναν χώρα.

 
Τη 9:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Betty είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
Τη 9:55 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
Τη 2:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

γι' αυτό την έβαλα την παραπομπή, για να δείξω ότι η καφρίλα και ο ρατσισμός δεν είναι ίδιον της χώρας μας...
πολύ χαίρομαι που στάθηκες σ' αυτό
-----------------
για τον Κούγια πια οτι και να μου πει κανείς δεν μου κάνει εντύπωση, είναι υπάνθρωπος, δεν έχω άλλα λόγια γι' αυτόν και τους ομοίους του
----------------
χάρηκα που σε είδα εδώ :)

 
Τη 8:30 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Betty είπε...

Στη σχετική εκπομπή χτες, εξαιρετικός (για ακόμη μία φορά) ο Βαλλιανάτος. Ευθύς, αιχμηρός, ετοιμόλογος και ουσιαστικός. Επίσης γνώστης του τρόπου λειτουργίας του διαδικτύου γενικότερα και των συγκεκριμένων sites γνωριμιών ειδικότερα. Απαντώντας στον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος κατηγορούσε τον Ταξίαρχο "για χρήση ναρκωτικών πότε - πότε", ο Βαλλιανάτος απήντησε: Το ότι δήλωσε χρήση ναρκωτικών δεν αποδεικνύει και το ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. Τα προφίλ που συμπληρώνονται σ΄ αυτά τα sites είναι φαντασιακά και όχι πραγματικά και για να σας το αποδείξω σας προκαλώ να μας δείξετε και σεις το προφίλ που συμπλήρωσε ο συνεργάτης σας ούτως ώστε να ξεκλειδώσει το gaydar.

Ε-ξαι-ρε-τι-κός και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του οποίου όμως δεν θυμάμαι το όνομα. Θα άκουγα με μεγάλο ενδιαφέρον, είπε, μαγνωτοφωνημένες συνομιλίες του Ταξιάρχου που θα αποδείκνυαν προσπάθειες συγκάλυψης της πτώσης του Σινούκ του Πατριάρχη ή κοινοποίηση μυστικών υψίστης εθνικής ασφάλειας ή πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων και όχι ιδιωτικές συνομιλίες που αποδεικνύουν προσπάθεια εύρεσης ερωτικού συντρόφου. Οσον αφορά στο σεξουαλικό πάθος του αυτό δεν διαφέρει από το σεξουαλικό πάθος όλων ημών των υπολοίπων, ας σταθούμε λοιπόν μόνον στο εάν ο συγκεκριμένος στρατιωτικός αποδεικνύεται ότι γίνεται έρμαιο των παθών του σε βάρος των υπηρεσιακών του καθηκόντων και καθίσταται ευάλωτος σε εκβιασμούς ή όχι.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω να μην τα αποσυνδέσουμε από τις υπηρεσιακές κρίσεις που ξεκινούν στα Σώματα Ασφαλείας και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα αυτό το μήνα.

 
Τη 9:08 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Betty είπε...

Θεωρώ χρήσιμο να παραθέσω σχετική άποψη του συγγραφέα Νίκου Δήμου από το βιβλίο του Οι Ελληνες εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ, 1981. Το σχετικό κείμενο είχε τίτλο "Αμφι-Βαλλόμενοι" και κρίθηκε μη δημοσιεύσιμο από την έκδοση των Επικαίρων (όπου τότε αρθρογραφούσε ο συγγραφέας). Θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία.

***

Στην ιδανική μελλοντική δημοκρατία, ο κάθε άνθρωπος θα έχει το δικαίωμα να εκφράζεται και να ζει όπως θέλει - φτάνει να μην βλάπτει τον άλλο. Κι όταν λέμε "βλάπτει" εννοούμε αντικειμενική ζημία και όχι υποκειμενική ενόχληση. Ας αφήσουμε που δεν θα υπάρχει ενόχληση όταν ο ενοχλούμενος είναι εξίσου ελεύθερος με αυτόν που ενοχλεί...
Δεν είμαι ομοφυλόφιλος (χωρίς να νιώθω υπερήφανος) αλλά θα επαναλάβω εκείνο το ωραίο σλόγκαν του Μάη του '68. Τότε, υπερασπίζοντας τον Γερμανοεβραίο Κον Μπεντίτ, οι Γάλλοι φοιτητές φώναζαν: "Είμαστε όλοι μας Γερμανοεβραίοι".
Όσο χλευάζονται και καταπιέζονται οι ομοφυλόφιλοι, οι ελεύθεροι άνθρωποι πρέπει να φωνάζουν: "Είμαστε όλοι μας ομοφυλόφιλοι!".

***

Καλημέρα σε όλους.

 
Τη 9:46 π.μ. , Ο χρήστης Blogger divine mitsakos είπε...

kalimera :)
-------------
den exw logia
-------------
eyxaristw

 
Τη 11:56 π.μ. , Ο χρήστης Blogger bigggerbro είπε...

Νομίζω ότι miaarkoudapouthneleganbetty με κάλυψες με το παραπάνω (πολύ παραπάνω κιόλας...)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα