ΚΟΥΣΟΥΡΙ

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ

Απριλίου 01, 2008

Η miaarkoudapoutineleganbetty ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (Μπέτυ μου πάλι με κάλυψες)

@ Σεβασμιώτατε:

Στο όνομα της Δημοκρατίας, την οποία διαρκώς επικαλείσθε, εσfαλμένα έχετε αντιληφθεί ότι δικαιούσθε να διατυπώνετε κάθε σκέψη σας και να την προπαγανδίζετε δημόσια, όταν αυτή είναι ή ύβρις (όπως οι δηλώσεις του Άνθιμου με τον οποίο συμπλέετε περί "πορνείας") ή όταν στρέφεται κατά βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνανθρώπων μας π.χ. ομοφυλόφιλων. Με τα κηρύγματα μίσους σας (εσείς που υποτίθεται ότι δικακονείτε τον Χριστό και διδάσκετε την Αγάπη!) από το δημόσιο βήμα που σας παραχωρείται, συντελείτε - με ασύγγνωστη επιπολαιότητα - στην μετατόπιση πλήθους ανθρώπων σε ακραίες θέσεις με βέβαια θύματα, αύριο, εκπροσώπους των κοινοτήτων τους.

Αντί να προπαγανδίζετε την Αγάπη, την ανοχή, τον σεβασμό για κάθε έναν διαφορετικό από εσάς, τη συμπόνοια για τον συνάνθρωπο, δηλητηριάζετε με κάθε σας δήλωση τις ψυχές εκατοντάδων ανθρώπων και καταστρώνετε τη δική σας "τελική λύση".

Ασχοληθείτε με τα "τυχερά" του κατώτερου και άνώτερου κλήρου, με τους παπάδες που παίζουν "ομπρελιές" στα νεκροταφείο και τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα αρπάξει τον "πελάτη" - τον δύστυχο δηλαδή που κλαίει τον νεκρό του και θέλει να τελέσει ένα τρισάγιο -, ασχοληθείτε με τους υπευθύνους των Ναών που σου "σκηνοθετούν" την τελετή του μυστηρίου ανάλογα με την οικονομική ευρωστία σου, ασχοληθείτε με τα σκάνδαλα στους κόλπους της Εκκλησίας (σεξουαλικά και οικονομικά) και δώστε μας από το blog σας πειστικές απαντήσεις για όσους Μητροπολίτες παραπέμφηκαν στα Συνοδικά σας Δικαστήρια.

Αφήστε τα κηρύγματα μίσους.

Χτες ο Άνθιμος προέβη σε νέα δήλωση: Κάθε ομοφυλόφιλος είναι ικανός για την τέλεση πολλών εγκλημάτων. Σε ποιες στατιστικές βασίζεται? Σε ποιες μελέτες? Μπορεί να μας παραπέμψει σε σχετική βιβλιογραφία? Η ομοφυλοφιλία δηλαδή οφείλεται σε σάπιο DNA? Και τότε γιατί οι φυλακές είναι γεμάτες από ετεοφυλόφιλους? Γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο όσοι παιδεραστές συνελήφθησαν ήταν ετεροφυλόφιλοι? Από ομοφυλόφιλους, που αποτελούν κοινωνική μειονότητα, συντηρείται η παγκόσμια και εξόχως κερδοφόρα βιομηχανία πορνό και σεξοτουρισμού? Ή μήπως από αυτούς συντηρείται το άθλιο σύγχρνο δουλεμπόριο χιλιάδων απελπισμένων νέων γυναικών από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες?

Θα μας δώσετε απαντήσεις γι αυτά? Είμαι σίγουρη πως όχι.
Γι αυτό και θα εξακολουθήσω να πιστεύω και να προσεύχομαι στον Θεό, στον δικό μου Θεό, και να οργίζομαι κάθε φορά που βλέπω ρασοφόρο να χύνει χολή και να ξερνάει δηλητήριο από τηλεοράσεως, κατακεραυνώνοντας τους "ανώμαλους" συνανθρώπους μου, στην απέλπιδα προσπάθειά του να τεκμηριώσει με παραπομπές στην Καινή Διαθήκη τις διαφωνίες (εν προκειμένω με το να συμπεριληφθούν στο σύμφωνο συμβίωσης οι ομοφυλόφιλοι), αποκρύπτοντας ΕΠΙΜΕΛΩΣ πως ο βασικός λόγος της διαφωνίας του είναι πως ο "Οίκος του Θεού" και ο ίδιος ως υπηρέτης του χάνει πελάτες....

2 σχόλια:

Τη 10:06 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Άντζελα είπε...

H τελευταια δηλωση του Ανθιμου περι των ομοφυλοφιλων οτι ειναι δηθεν ικανοι να τελουν περισσοτερα εγκληματα μου φαινεται τουλαχιστον παρα πολυ γελοιο.

Απορω πως καποιοι ανθρωποι ξεστομιζουν τοσο γελοιες δηλωσεις.

Απο οτι παρατηρω ειναι πολυ δυσκολο να παλεψει καποιος τετοιου ειδους νοοτροπιες ,ακομα κι αν βρισκομαστε εν ετει 2008.

Aπορω γιατι οι υπολοιποι του εκκλησιαστικου κυκλου που υποτιθεται οτι υπηρετουν ενα Θεο αγαπης και δικαιοσυνης,δεν αντιδρουν με αυτες τις δηλωσεις.(Η μηπως με την σιωπη τους κουνανε συγκαταβατικα το κεφαλι...)

 
Τη 11:25 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο.(π.χ. απαγόρευση διακρίσεων στην εργασία και απονομής επιδομάτων μεταξύ αυτών που έχουν τελέσει κανονικό ετερόφυλο γάμο και αυτών που έχουν τελέσει γάμο ομοφύλων - π.χ. στην Ολλανδία - και εκείνων που έχουν τελέσει γάμο μεταξύ ετεροφύλων. Το κοινοτικό δίκαιο ενεργοποιείται όταν υπάρχει διάκριση εις βάρος κάποιου από παραβίαση διατάξεως που αποτελεί κοινοτικό δίκαιο (π.χ. διακρίσεις). Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού.

Φυσικά, όπως λες, υπάρχει και το Δικαστήριο του Στρασβούργου (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)που κρίνει επί συγκεκριμένου συμβατικού κειμένου δηλαδή της Ευρωπαίκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Εκεί στοιχειοθετείται ενδεχομένως (θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια των γεγονότων) παράβαση από επέμβαση της Δημόσιας Αρχής σε χώρο που ανήκει στο άτομο και παραβιάζει ατομικό δικαίωμα από αυτά που προστατεύονται από τη σχετική σύμβαση.

Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία είναι χρονοβόρα, επειδή πρέπει να εξαντληθούν τα εσωτερικά ένδικα μέσα (που μπορεί να χρονοτριβήσουν άθελα ή ηθελημένα) και όταν επέμβει το δικαστήριο του Στρασβούργου να είναι πλέον πολύ αργά.

Αντίθετα η διαδικασία με επίκληση του κοινοτικού δικαίου είναι πιο γρήγορη.

Όταν ανακινήθηκε το θέμα των "συμφώνων έγγαμης συμβίωσης" με προοπτική εφαρμογής τους και στους ομοφυλοφύλους, τους είχα συστήσει καθαρά "μην περιμένετε η Πολιτεία να σας σερβίρει τα δικαιώματά σας σε ασημένιο δίσκο". "Αγωνιστήτε με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο και θα δικαιωθείτε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο". Αυτό κάνουν τώρα

Η κοινοτική οδηγία 2000/78/ΕΚ (που φυσικά δεν δημιουργεί αλλά εκφράζει κατά συγκεκριμένο τρόπο προϋπάρχον κοινοτικό δίκαιο) απαγορεύει τις διακρίσεις στην "εργασία και απασχόληση" με βάση .... και σεξουαλικό προσανατολισμό". Έρχονται λοιπόν οι παντρεμένοι ομοφυλόφυλοι και ζητούν π.χ. επίδομα γάμου. Η απάντηση θα είναι "όχι". Γίνεται επομένως διάκριση στην εργασία (αφού η αμοιβή είναι παρεπόμενό της); Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις παράνομων διακρίσεων που θα πηγάζουν από το γεγονός ότι στους ετερόφυλους θα αναγνωρίζεται ο γάμος και στους ομόφυλους όχι. Δεν θα θεωρήσει το Ευρωπαίκό Δικαστήριο ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει για τη βάση, την πηγή των παράνομων διακρίσεων (στους τομείς έστω, όπως λες που αποτελούν πεδίο εφαρμογής της συνθήκης). Υπάρχουν περιπτώσεις στη νομολογία του Ε.Ε.που έχει κριθεί ότι υπάρχει ισότητα στην εργασία στα επιδόματα γάμου ετεροφύλων και συμβιώσεως ομοφυλοφίλων.

Για κάθε πράγμα υπάρχει μια αρχή στη νομολογία. Τίποτα δεν είναι σίγουρο εξάλλου με τα δικαστήρια. Πας να πετύχεις έξωση στο νοικάρη του σπιτιού σου που δεν σου πληρώνει το νοίκι και μπορεί να χάσεις τη δίκη.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα κερδίζονται με αγώνα και δεν σερβίρονται σε ασημένιο δίσκο από τον κύριο Χατζηγάκη.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα